Anmeldelser og omtale

Her finder du noget af den medieomtale, der har været om Scor jobbet til samtalen indtil videre. Jeg prøver at opdatere oversigten løbende. Hvis du har kendskab til artikler, anmeldelser, indslag eller noget helt tredje, ville det være fantastisk, hvis du giver mig besked på steen@hitmedjobbet.dk.

På forhånd tusind tak.

Anmeldelser

Bogen er intet mindre end genial. Super fuld af gode input og brugbare konkrete råd, som hjælper dig skridtet nærmere drømmejobbet. Enhver, der er på jobmarkedet bør læse bogen.

Dorthe Stangholm, Din Boganmelder (5 stjerner af 5 mulige - 13/1-20)

Læs anmeldelsen på Din Boganmelder

Jeg er faktisk lidt træt af, at jeg ikke har læst begge bøger noget før. Da jeg selv var ledig, havde den her viden været absolut guld værd! Nå, men bedre sent end aldrig, som man siger. ... Steen kommer med utallige geniale tips til din jobsamtale. Tips som du kan træne mange gange inden, du skal til samtalen. ... Alt i alt kan jeg kun give Steens nyeste hit ”Scor jobbet til samtalen” mine varmeste anbefalinger, hvis DU vil score jobbet til din næste samtale.

Ragini Kastberg, Jobtimize.dk (Dobbeltanmeldelse med Hit med jobbet, 10/11-19)

Læs Raginis anmeldelse hos Jobtimize

Den er bragende god og får alle tænkelige anbefalinger med på vejen herfra.

Kristian Høgh Stephansen, Nyhedsbrev for ledige (13/08-2019)

Læs anmeldelsen

Lektørudtalelsen er DBC's anbefaling til de bibliotekarerer, der køber bøger:

Ganske enkelt den eneste bog, man har brug for, når det gælder forberedelse til jobsamtale. ... En klar anbefaling til alle biblioteker. Bogen er velskrevet, let at gå til og super relevant.

Lektørudtalelse på DBC (Dansk Bibliotekscentral (6/10 2019)

Læs anmeldelsen

Bliv verdensmester til jobsamtaler. "Fra første side får man fornemmelsen af, at man sidder med en træningsmakker, der er i gang med at gøre en fuldstændig klar til samtalen. Det er en fed fornemmelse. Man er tryg som læser. Selv de sværeste situationer og spørgsmål bliver gjort gennemskuelige og enkle." ... "Alle, der står over for en jobsamtale, vil utvivlsomt stå stærkere efter at have læst denne bog.

Kasper Wittrup, Inside Business (www.ib.dk) (5/12-19)

Læs anmeldelsen

Læser du bogen, bliver du klogere på dynamikkerne i en jobsamtale – fra den første indledende telefonsamtale, over fasen før samtalen og til, at du har siddet ved bordet og fået sluttet samtalen af med et håndtryk og et på gensyn. ... ’Scor jobbet til samtalen’ er værd at læse, hvis du er i gang med at lede efter job og har samtaler forude. Læs den, inden du søger, og brug den som opslagsværk, når du forbereder dig. Så kan det være, du scorer jobbet.

Thomas Schiermacher Jensen, Journalisten.dk

Læs anmeldelsen

Bogen med dens eksempler og opbygning gør, at den giver mening for alle, der går til jobsamtale. Uanset om du er faglært eller akademiker, nyuddannet eller erfaren. ... Kort sagt: de fleste vil få noget ud af Scor jobbet til samtalen. Den kan læses i et stræk eller bruges som opslagsværk, alt efter hvad du foretrækker.

Henrik Rygaard Jensen, Jobfisk.dk (22/08-19)

Læs anmeldelsen

Det er faktisk en rigtig god bog. Den falder i fire dele, og alle sider af jobsamtalen bliver belyst med mange og gode eksempler.

Bo Skjoldborg, Sygeplejersken (10/2019)

Læs anmeldelsen

Læserudtalelser

På den ene side bliver jeg taget i hånden og ført igennem mit arbejde med ansøgning og CV, og på den anden side bliver jeg udfordret til at tænke kreativt, finde mine potentialer og gøre mit allerbedste. Da jeg så endelig nåede en samtale, vidste det sig at Scor jobbet til samtalen er lige så fremragende som Hit med jobbet er. Begge bøger kan læses fra ende til anden og de kan bruges som opslagsbøger. I det job jeg så scorede kan jeg stadig bruge flere af Steens kapitler. Tænk at noget så svært kan gøres så let forståeligt. Tak Steen du gør en forskel.

Susanne Andersen på LinkedIn (2/3-20)

Bogen giver (mig) en fornemmelse af, at have en venlig stemme i øret, der godt kender ens svage sider, men som er i stand til at få dem vendt til noget positivt. I det hele taget har begge bøger givet mig et helt andet syn på hele jobsøgningsproccesen - og gjort, at jeg nu tør at skille mig positivt ud!

Catharina Cameron på Linkedin (28/12-19)

Er du jobsøgende? Så skynd dig, at læse Steen Kræmer Rasmussens bog: “SCOR JOBBET TIL SAMTALEN”. Det er en helt fantastisk bog, som let og elegant fører dig ind i Steens mangeårige erfaringer med at hjælpe folk med at score jobbet."

Gitte Astrup Melgaard, CCO @ Tange Gruppen på LinkedIn (04/11-19)

Det er en fremragende bog, der tager læseren ind i metoder til at få succes i jobsamtaler. Specielt kapitlet med storytelling i samtalen er virkelig godt. Steen formår at gøre komplekse metoder tilgængelige, for het almindelige mennesker, samtidig med at den også er relevant for professionelle vejledere.

Kristian Sørensen, HK Østjylland på LinkedIn (03/09-19)

Steen Kræmer Rasmussen har igen lavet et meget brugbart opslagsværk, som alle i denne situation vil have gavn af at læse.

Thomas Secher på LinkedIn (11/08-19)

Når man rammer en person, der virkelig har greb om, hvordan man laver jobsøgning, så man skiller sig ud - så er det sgu heldigt, at han har udgivet et par bøger. Det er i øvrigt også god og let læsning i forhold til formidling generelt - og Steen Kræmer Rasmussen sparker altså røv på det her område.

Jeppe Marquard Sejer på LinkedIn (31/10-19)

Jeg troede jeg vidste alt om at gå til samtaler, men med Scor jobbet har jeg fået SÅ mange gode værktøjer til mine fremtidige samtaler. Kan klart anbefale både denne og forgængeren Hit med jobbet.

Sandra Lütken på Saxo.com (17/10-19)

Steen skriver fængende og tager dig i denne bog igennem alle facetterne i at gå til jobsamtale. Der er rigtig mange guldkorn i bogen. [...] De varmeste anbefalinger herfra.

Tonny Mikkelsen på LinkedIn (19/08-2019)

De [Hit med jobbet og Scor jobbet til samtalen] er mesterligt skrevet og fulde af lifehacks, til både jobsøgningen og livet, så gør dig selv den tjeneste.

Nicoline Due på Facebook (20/08-19)

Jeg troede jeg vidste alt om at gå til samtaler, men med Scor jobbet har jeg fået SÅ mange gode værktøjer til mine fremtidige samtaler. Kan klart anbefale både denne og forgængeren Hit med jobbet.

Sandra Lütken på Saxo.com (17/10-19)

Det er et mesterværk! Og et fremragende opslagsværk! Den og så ”Hit med jobbet” er enhver jobsøgendes bibel

Peter H. Jensen på LinkedIn (22/08-19)

Kan varmt anbefales, en helt igennem fantastisk bog!

Mogens Hvilshøj Nielsen på LinkedIn (01/09-19)